INFO

Nicole Høeg Eriksen

Interiørarkitekt BA

922 999 65

HVEM ER JEG SOM INTERIØRARKITEKT ?

 

Jeg er en interiørarkitekt med bachelorgrad fra Høyskolen Kristiania. Jeg anser meg selv som nysgjerrig, kreativ, engasjert, og brenner for bærekraft og funksjonell design.

 

En god interiørarkitekt bør kunne identifisere brukernes konkrete behov satt i sammenheng med de underliggende subtile behovene. Slike problemstillinger stimulerer min nysgjerrighet og kreativitet. Det å finne løsninger på noe man anser som et "problem" eller utfordring, gjør meg veldig ivrig. Jeg ser det heller på som et stort puslespill som må legges riktig, uten at man tvinger brikkene på plass.

 

Bærekraft og miljø er viktig for meg, og det er derfor viktig at løsningene har rot i bærekraft."Vi arver ikke jorden av våre foreldre, vi låner den av våre barn" (Indiansk ordtak). Jeg mener derfor at alt vi tar for oss, og alt vi gjør, har en eller annen ringvirkning på andre.

          HVORDAN JEG JOBBER         

 

Før selve jobben starter er det viktig å få en oversikt over hva jobben innebærer. Et uforpliktende møte avtales og et pristilbud vil bli lagd etter befaring og kartlegging. Når kunden har akseptert tilbudet starter selve prosessen og planleggingen.

 1.RESEARCH & ANALYSE  

For meg er det viktig å se kunden og brukerens behov. Ikke bare de som blir fortalt, men også de underliggende. En grundig research av kunden og brukerne, ligger til grunn for et vellykket prosjekt.

 2.KONSEPT  

For å formidle tanker og ideer til kunden, brukes 3D-visualisering, tegninger, collage og materialer. Dette er for å lettere kunne formidle tankene, og ideene som har utspilt seg rundt konseptet.

 3.UTFØRELSE  

Denne prosessen bistår jeg med oppfølging av håndverkere og gjør eventuelle justeringer underveis.

 4.OPPFØLGING  

Under oppfølgingen sørges det for at leveringen er gjort i henhold til avtale, og at kunden er fornøyd.