KONTOR

Prosjekt: Oppgradering og utforming av kontorlokale på Fekjan

Dato: Oktober 2018

Sted: Fekjan

Prosjektansvarlig: KUBIK Interiørarkitekter og Eriksen Design

Kontorlokalet som trengte sårt en oppgradering ligger på Fekjan Nesbru, og rommer et tømrer og entreprenørfirma.

Prosjektet ble gjort i samarbeid med KUBIK interiørarkitekter som hovedansvarlig. Eriksen Design har stått for farge og materialvalg, samt utforming av folie og utarbeidelse av tekniske tegninger.

               BILDER               

EKSISTERENDE GANG
EKSISTERENDE GANG
press to zoom
EKSISTERENDE CELLEKONTOR
EKSISTERENDE CELLEKONTOR
press to zoom
INNGANG OG KJØKKEN
INNGANG OG KJØKKEN
press to zoom
MØTEROM
MØTEROM
press to zoom
KONTOR
KONTOR
press to zoom
EKSISTERENDE KJØKKEN
EKSISTERENDE KJØKKEN
press to zoom
KJØKKEN
KJØKKEN
press to zoom
EKSISTERENDE WC
EKSISTERENDE WC
press to zoom
WC
WC
press to zoom
1/2

               TEGNINGER            

COLLAGE
COLLAGE
VEGGPLAN
BELYSNINGSPLAN
FLISESKJEMA
  • Eriksen Design
  • interiørarkitektnerden